Beneficii

Bridal / Beneficii

Guest list

Creează o listă cu invitații și ține evidența confirmărilor de participare la eveniment. Odată confirmările primite puteți organiza aranjarea la mese.

To do list

Ține o evidență a tuturor sarcinilor pe care le ai de îndeplinit în legătură cu nunta.

Nu sunteți siguri de unde să începeți? Am creat o listă personalizabilă a tuturor lucrurilor pe care trebuie să le îndepliniți până la nuntă. Mai mult de atât, am structurat-o în așa fel încât să știți ce să faceți și în ce ordine.

Buget

Păstrează o evidență clară a cheltuielilor cu ajutorul listei noastre care poate fi ușor personalizată.

Fiecare cuplu are un buget diferit și nu există o sumă corectă sau greșită de cheltuit pentru nunta visurilor. Cu ajutorul instrumentului nostru puteți avea o evidență clară a cheltuielilor. Puteți adăuga articole suplimentare, puteți edita sugestiile noastre și înregistra achizițiile făcute.

Wishlist

Alegeți din lista de furnizori favoriții și adaugați-i în Wishlist pentru a avea acces ușor la profilurile acestora.

Contactează-i direct folosind informațiile din profil și află detalii despre disponibilitate, costuri, oferte, pachete, timp de execuție și orice alte elemente esențiale.

Wedding day timeline

Folosește Wedding Day Timeline pentru a realiza o planificare perfectă a celei mai importante zile din viața ta.

Playlist

Instrumentul nostru conectat cu Spotify este foarte util pentru a crea playlist-uri pentru ziua nunții voastre.

Puteți colabora în cuplu, cu prietenii sau cu DJ-ul pentru a garanta cea mai reușită petrecere atât pentru voi cât și pentru invitații voștri.

Și, de ce nu?! Sa reveniți la fiecare aniversare la playlist-ul vostru de nuntă și să retrăiți momentele minunate din cea mai frumoasă zi.

Wedding Website

Creați-vă propriul site pe care să îl împărțiți cu familia și prietenii.

Este o modalitate de a vă prezenta în câteva cuvinte și de a spune povestea cuplului. Atașați poze cu evenimentele memorabile din relația voastră, pozele voastre preferate, sau pozele de la ședința foto „Save the Date”.

Pentru invitații care cunosc doar unul dintre miri, va fi o introducere mai personală față de cele cateva cuvinte schimbate în ziua evenimentului.
Pentru familie și prieteni, va fi o recapitulare a relației voastre, iar pentru voi, o poveste de neuitat.

Wedding Website-ul va conține și detalii despre marele eveniment, un calendar al ceremoniilor și al petrecerii, împreuna cu adresele locurilor respective.

Invitație online

Trimite familiei și prietenilor o invitație online la marele eveniment.

Fie că vrei să protejezi planeta și să reduci consumul de hârtie, fie că vrei să elimini costul invitațiilor tipărite, fie că nu te poți vedea cu o parte dintre invitați, am realizat pentru voi un model de invitație online.

Personalizați-l cu detalii despre nuntă și cu toate adresele locurilor de desfășurare a ceremoniilor și petrecerii, conectate cu Google Maps și Waze.

Planifică acum nunta perfectă
Îți punem la dispoziție o serie de instrumente esențiale care te vor ajuta să iți planifici nunta visurilor tale.