Despre noi

Bridal / Despre noi

Planificarea unei nunți implică detalii nenumărate, efort imens, termene limită și suficient de mult stres încât să demoralizeze și cei mai entuziasmați miri.

Bridal.ro vine în ajutorul cuplurilor, economisindu-le timp și stres în organizarea marelui eveniment. Instrumentele noastre de planificare vă vor ușura munca și vă vor structura ideile, pentru a realiza un eveniment perfect.

Am căutat pentru voi cei mai buni furnizori, pe care i-am ordonat în toate categoriile esențiale, din care să puteți alege și pe care sa îi puteți contacta direct, cu ușurință. Lucrăm exclusiv cu furnizori naționali și ne dorim să sprijinim micii antreprenori care pun suflet în ceea ce fac.

De ce să folosești Bridal.ro

Îți punem la dispoziție și o serie de instrumente de planificare esențiale. Structurează-ți toate detaliile în To Do List, creează-ți Guest list-ul evenimentului, trece toate cheltuielile în Buget și organizează-ți ziua nunții cu Wedding Day Timeline.

Bridal.ro nu exclude existența unui wedding planner. Dacă îți dorești un profesionist care să îți coordoneze toți furnizorii implicați, alege wedding planner-ul preferat din lista noastră de parteneri .

Planifică acum nunta perfectă
Îți punem la dispoziție o serie de instrumente esențiale care te vor ajuta să iți planifici nunta visurilor tale.