Termeni si conditii

Bridal / Termeni si conditii

I. Cadrul și condițiile de utilizare

Site-ul www.bridal.ro este deţinut de Eight Studio Design S.R.L., având sediul social în com. Prunisor, sat Prunisor, nr. 258, jud. Mehedinti, cod de înregistrare fiscală 35645000, înregistrat la Registrul Comerţului sub nr. J25/85/2016, numit în cele ce urmează „Societatea”.
Site-ul bridal.ro este operat în conformitate cu prevederile acestor Termeni şi Condiţii, ce se completează cu prevederile legale aplicabile.
Atenție: Dacă nu sunteți de acord cu acești termenii și condiții, vă recomandăm să nu utilizați site-ul www.bridal.ro.
Scopul termenilor și condițiilor enunțate în secțiunile de mai jos este acela de a stabili modul și regulile de funcționare ale platformei, denumit în continuare “Bridal.ro”.
Bridal.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând consideră necesar termenii și condițiile despre care vom discuta în paragrafele ce urmează.
Site-ul Bridal.ro poate fi utilizat doar de către persoanele fizice ce au capacitatea juridică de a încheia contracte, conform legislației române în vigoare.
Este considerat utilizator al site-ului http://wwwr.bridal.ro orice persoană fizică ce vizitează site-ul și/sau folosește serviciile pe care Bridal.ro le oferă.
Prin accesarea acestui site, a materialelor și informațiilor prezentate în cadrul său, dvs. confirmați că ați citit, înțeles, acceptat și agreat următorii Termeni și Condiții.

 

II. Proprietate intelectuală

Eight Studio Design S.R.L. deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului, precum și asupra logo-ului, textelor, imaginilor, video-urile, bazei de date, software-ului, sub incidența legii naționale și internaționale privind proprietatea intelectuală.
Astfel, fără permsiunea scrisă prealabilă a Eight Studio Design S.R.L., utilizatorii sau terții nu pot copia, adapta, publica sau reproduce parțial sau total nicio informație ce se regăsește pe site-ul Bridal.ro.

 

III. Descrierea serviciilor Bridal.ro:

O serie de instrumente de planificare sunt puse la dispoziția utilizatorului pentru a-l ajuta în organizarea unui eveniment (nunta). În secțiunea de Beneficii, utilizatorul poate folosi toate instrumentele puse la dispoziție sau doar o parte dintre acestea: Gust List, To Do List, Wish List, Buget, Wedding Timeline, Playlist, Wedding Website si Invitație Online.

Pe langă beneficiile enumerate mai sus, utilizatorul are la dispoziție o selecție de furnizori din domeniul organizării de nunți și conex acestuia, cu care poate alege să lucreze direct. Bridal.ro nu intermediază în niciun fel contactul utilizatorului cu partenerul din platformă sau datele transmise între aceștia.

Este responsabilitatea utilizatorului de a face toate verificările necesare înainte de a contacta un partener. Bridal.ro nu garantează pentru calitatea produselor, serviciilor sau promoțiilor oferite de terții prezenți pe site.

Beneficiile platformei Bridal.ro, împreuna cu informațiile despre parteneri pot fi accesate si utilizate doar in urma plații unui abonament de 6 luni, 12 luni sau 24 luni. Livrarea serviciului, însemnând accesul la Planificator, Playlist, Wedding Website, Invitație Online si la selecția de Parteneri sa face in momentul imediat următor plații uneia dintre variantele de abonament. Aceste servicii se vor achita online cu card. În cazul în care utilizatorul se răzgândește în privința folosirii platformei, acesta își poate șterge contul însă suma plătita pentru oricare dintre variantele de abonament alese, nu se restituie, deoarece acesta de la prima utilizare poate avea acces la date despre partenerii din platforma sau alte informații utile în organizarea evenimentului.

Variantele de abonament sunt următoarele:

  • Abonament 6 luni – 14.99 EUR;
  • Abonament 12 luni – 19.99 EUR;
  • Abonament 24 luni – 35,99 EUR.

Preturile sunt afișate în euro, conversia în lei se va face la cursul BNR din ziua tranzacției.

 

IV. Prevederi privind datele cu caracter personal

In calitate de Operator de date cu caracter personal, Bridal.ro. își asumă angajamentul de a respecta datele dvs. cu caracter personal și de a se conforma prevederilor legale aplicabile privind protecția acestora, în special prevederilor Regulamentului European 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor sau GDPR).

 

V. Limitarea răspunderii privind funcționarea site-ului Bridal.ro.

Bridal.ro nu poate garanta disponibilitatea continuă a site-ului si/sau funcționarea permanentă a acestuia în parametri tehnici optimi.
Informațiile din site-ul Bridal.ro pot fi oricând modificate, având în vedere natura interactivă a sistemului.
Bridal.ro nu garantează faptul că informațiile regăsite pe site-ul sau conturile de Social Media ale acestuia sunt corecte, detaliate sau verificate.

Utilizatorii iau la cunoștință și sunt de acord cu faptul că Bridal.ro nu este responsabil de contactul direct dintre aceștia și pantenerii din platformă și de niciun aspect discutat sau stabilit între aceștia. Inregistrarea partenerilor în platforma depinde în totalitate de informatiile oferite de aceștia, existand șansa ca acestea să nu reflecte realitatea.

Ne rezervăm dreptul de a selecta partenerii cu care vom colabora și pe care îi vom lista în platformă.

Pe site-ul Bridal.ro pot exista link-uri sau formulare de contact către alte site-uri ce nu sunt deținute de Bridal.ro. Aceste link-uri sau formulare de contact au scopul de a oferi informații adiționale, de a duce direct către datele de contact ale partenerilor listați in platformă, însă Bridal.ro nu răspunde pentru conținutul acestora, pentru politica lor de confidențialitate sau securitatea datelor dumneavoastră atunci când accesați oricare dintre aceste link-uri sau formulare de contact.

 

VI. Obligațiile utilizatorilor

Prin crearea unui cont pe site-ul Bridal.ro, utilizatorii acceptă acești termeni și condiții.
Utilizatorii au obligația de a:
1. utiliza Bridal.ro în scop personal;
2. furniza informații adevărate, clare și explicite (nume, prenume, adresă de email);
3. folosi site-ul doar în scopul în care acesta a fost creat și respectând dispozițiile legii în vigoare;
4. nu copia total sau partial conținutul, imaginile sau video-urile din site-ul Bridal.ro;
5. nu utiliza Bridal.ro pentru a încalca un drept legal al terților (orice drept de confidențialitate, de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală), sau de a întreprinde orice acțiune defăimătoare, abuzivă, necinstită, dăunătoare;
6. întreprinde orice altă acțiune prin care s-ar putea crea concurență neloială sau prin care ar putea fi prejudiciate drepturile Bridal.ro (drepturi civile, comerciale, de natură intelectuală etc.).

 

VII. Încălcarea termenilor și condițiilor

Utilizatorii iau la cunoștință că orice încălcare a termenilor și condițiilor reprezintă o încălcare a legii și va fi sancționată conform legislației în vigoare.

 

VIII. Suspendarea sau oprirea permanentă a serviciilor

Utilizatorii au obligația de a respecta termenii și condițiile menționate în prezentul document, nerespectarea acestora atrăgând sancțiunea suspendării sau anulării dreptului de a utiliza site-ul Bridal.ro, fără repararea unui eventual prejudiciu al utilizatorului.
Bridal.ro  are dreptul de a cere despăgubiri pentru pierderile cauzate de nerespectarea prezentului document.

 

IX. Legea aplicabilă

Prezentul document are natura juridică a unui contract la distanță încheiat între dumneavoastră în calitate de utilizator și Eight Studio Design S.R.L., și intră sub incidența legii române în vigoare.

 

X. Instanța competentă

Orice litigiu în care este implicat Bridal.ro va fi soluționat de către instanțele judecătorești române competente de la sediul Eight Studio Design S.R.L..